Familjehem

När vi utrett familjehem till våra speciallösningar har vi även träffat flera familjer som är ytterst kapabla men inte har förutsättningar att arbeta med vårt speciallösningsupplägg. Flera av dem samarbetar vi med idag i mer traditionella ärenden.

De flesta av våra familjehem är själva verksamma professionellt inom behandlingsvärlden eller sjukvården.

Vårt erbjudande

Vi samarbetar i första hand med ett antal familjehem i Skåne men har även via partners tillgång till familjehem i andra delar av Sverige. I några av våra hem kan vi ta emot individer med stora hjälpbehov och erbjuda heltäckande behandlingstjänster om sådana önskemål finns.

I tjänsten ingår naturligtvis allt som ingår i traditionell konsulentstödd familjehemsvård. Vi har platser i kategorin kraftigt förstärkt familjehemsvård också och kan utöver det lägga till kompletterande tjänster.

Individanpassade tjänster

Till stora delar har vi möjlighet att anpassa tjänsten efter Era önskemål, varför vi gärna önskar en dialog med våra kunder kring hur vi lägger upp tjänsten.

Referenser

Vi samarbetar med ett fåtal kunder som upptäckt att vi levererar det vi säger att vi gör. De ställer mer än gärna upp som referenser. Vill ni veta mer? Ring 046 540 27 63

Upphandling

iBalans är upphandlade gentemot Kommunförbundet Skåne, Halland, Blekinge och Kronoberg.